Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița”

Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița”

Derby-ul rundei cu numărul 8 în seria a IV-a a Ligii a 3-a s-a încheiat nedecis. Școlar Reșița Reșița și Național Sebiș și-au împărțit frățește punctele, chiar dacă numai relații de frăție nu există între cele două grupări. De altfel, înainte de primul fluier au fost și ceva incidente pe tunelul ce ducea la vestiare, aplanate de organele legii.

Rămas „principal” după despărțirea de Alin Chița, Cosmin Merșca a avut parte de ajutorul managerului Călin Cojocaru, care a stat la rândul lui pe banca de rezerve și a dat chiar și indicații în timpul confruntării din Valea Domanului.  „Au fost două reprize diametral opuse. În prima, gazdele ne-au dominat, au avut controlul și au și marcat. După pauză, însă, ajutați și de imprudența lui Doda care a fost eliminat, am pus noi stăpânire pe joc, am egalat și chiar puteam să câștigăm. Săulescu și-a făcut și de această dată treaba, căci pe lângă gol a mai scăpat singur cu portarul și doar experiența mare a lui Zimmerman a făcut ca tabela să rămână la 1-1. A început vârf, iar apoi, după intrarea lui Petculescu, a trecut în stânga, unde a avut adversar direct un junior și creat mai de fiecare dată pericol. Ne bucurăm totuși și de acest punct, băieții s-au purtat exemplar. Au fost bine motivați de managerul Cojocaru și  au trecut cu bine peste șocul plecării antrenorului Chița”, a spus fostul goal-keeper al Sebișului.

Fiindcă au parte de etapă liberă, sebișenii sunt liberi până miercuri, când ar putea să-și cunoască numele noului antrenor. Nu este exclus, totuși, ca pe bancă să rămână Călin Cojocaru, antrenorul echipei „alb-albastre” în precedentele două sezoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.